A Covid-19 csak a kezdet volt, durva dolgok jönnek Nostradamus jóslata szerint:

Uncategorized Admin Thursday 19th September 2024

Athos Salome, akit gyakran emlegetnek “élő Nostradamusként”, újabb figyelemre méltó jóslatokkal állt elő a közelmúltban. A 37 éves jós, aki korábban már helyesen jósolta meg II. Erzsébet halálát, a Titan hajó tragédiáját és a koronavírus-világjárvány kitörését, most súlyos előrejelzéseket tett közzé a közeljövőre vonatkozóan.

Athos Salome szerint 2024 nem múlik el drámai események nélkül: egy új, halálos vírus jelenik meg, amelyet a Déli-sark jege alól szabadul fel. A jós szerint ez a járvány sokkal pusztítóbb lesz, mint a koronavírus volt, hosszabb ideig tart majd, és mélyebb nyomot hagy az emberiség történetében. “Ez lesz a történelem legnagyobb kaszása,” – mondta Salome, jelezve a várható súlyos következményeket.

Salome egy másik figyelemre méltó jóslata szerint 2024-ben technológiai áttörés várható, amely lehetővé teszi az elhunyt szeretteinkkel való kommunikációt mesterséges intelligencia segítségével. “Ez nem csupán egy technológiai áttörés lesz majd, de megérthetjük általa, mit is jelent maga az élet és mi a célja,” – tette hozzá a jós.

Athos Salome jóslatai mindig is ellentmondásosak voltak, és ezek az új előrejelzések is megosztják a közvéleményt. Bár sokan kételkednek a jóslatok hitelességében, nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy korábban több alkalommal is helyesen jósolt. Az idő eldönti, hogy a 2024-re vonatkozó jóslatai mennyire lesznek pontosak, de kétségtelen, hogy figyelemre méltóak és fontosak azok számára, akik követik a modern kor Nostradamusának tekinthető Salome munkásságát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *