A 77 éves nyugdíjas pénzt vesz fel amikor 3 férfi megtámajda – nem tudták hogy nem kellett volna kikezdeni vele

Uncategorized Admin Thursday 19th September 2024

A 77 éves nyugdíjas nekiütötte a fejét a pénzautomatának mikor az megpróbálta őt kirabolni. A férfi viszont tovább erőszakoskodott és nem tanult ebből.

Jobb ha nem kezdesz ki Winifred Peel-le, eléggé rámenős hölgy.

77 éves de nem hagyja magát és nem lehet vele szórakozni.

Nem olyan régen 3 férfi támadt rá amikor éppen pénzt akart felvenni egy automatóból a Wirral megyei Bromborough-ban. De ő úgy döntött ebből a pénzből egy forintot sem ad.

A hölgy elkapta az egyik támadó pulóverének gallértját és a férfi fejét háromszor nekiütötte az automatának. Nem volt megijedve, egy perce sem engedte meg, hogy a férfi elvegye tőle a pénzt, írta a Metro.

Piper Dumitru, Florin Geblescu és Felix Stoica, mindhárman Manchesterben éltek és rablásért le is tartóztatták őket majd börtönbüntetést kaptak.

Court bíróságon, hogy a három férfi azért ment oda, hogy “könnyű prédát” találjon.

Amikor látták, hogy Winifred beütötte a PIN kódját tudták, hogy itt a lehetőség.

Beardmore ezt mondta a bíróságon:

– Az áldozat (Winifred Peel) azonnal tudta, hogy valami nincs rendben. Először az egyik férfi meglökte őt a nő pedig elvesztette egyensúlyát. Aztán ránézett a férfira és felismerte őt, mert már látta őt korábban a bank környékén.

Winifred tudta hogy gyorsan kell cselekednie. Felkelt a földről és ekkor látta, hogy még két másik férfi áll a közelben.

Az a férfi aki az előbb meglökte őt ki akarta venni a 60 ezer forintot az automatából amit a hölgy fel akart venni. Ekkor Winifreds már nem volt meglepve inkább frusztrálttá vált.

Elkapta a férfi gallérját és a fejét az automatába ütötte
Ekkor a hölgy elkapta a hozzá legközelebb álló férfi gallértáját, odahúzta a fejét az automatához és háromszor jól beleütötte azt. A másik két férfi megpróbálta megakadályozni ebben de időközben valaki kihívta a rendőrséget.

A három férfi elmenekült de a rendőrség elég hamar megtalálta őket. A megdöbben 77 éves Winifred Peel felismerte, hogy három támadóját megállította.

–A támadók nem is tudták, hogy ezzel a tettel mennyire megváltoztatták az életemet. Már soha többé nem lesz annyi bizalmam az emberek felé, mint amennyi eddig volt. – mondta Winifred a Metro-nak.

Mindhárom férfit elítélték és most börtönben vannak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *