A szülők kénytelenek halálos beteg babájukat a kórházban hagyni… aztán megérkezik a rendőrség

Uncategorized Admin Friday 20th September 2024

Az orvosok nem érették, mi történik valójában. Melissa Winch rendőrnő terhes volt és be kellett mennie a kórházba, amikor kisfia úgy döntött, a 29. héten meg fog születni. Nehéz időszak kezdődött az anya életében és kisfia Axel annyira gyenge volt, hogy az életéért küzdöttek.

Minden szülő azt szeretné, hogy gyermeke egészségesen jöjjön a világra, de sajnos ez nagyon sok esetben nem így van.

Az orvosok nagyon sokat dolgoztak azon, hogy a kis Axel állapota megszületése után stabilizálódjon. A kisfiú súlya mindössze 1,2 kg volt és attól féltek, hogy a koraszülés miatt talán a hallása károsodni fog és a gerincoszlopa sem fejlődik úgy, ahogy kellene.

Az egész család nagyon ideges volt, Axel szó szerint élet és halál között lebegett. Az orvosok nem értették igazán, mi lehet a probléma.

A kisfiú többször elájult és szó szerint meghalt a karjukban, mesélte Melissa a s The Epoch Times-nak. Axel csodálatos módon többször is magához tért, senki sem értette, mi történt pontosan.

Axel nem adta fel, de az állapota messze volt az ideálistól. Hosszú heteket töltött a kórházba, szülei Melissa és Adam mindvégig vele voltak.

Egy idő után azonban már nem tudták megoldani azt, hogy ne dolgozzanak, és ekkor merült fel a kérdés: ki marad Axel mellett, ha ők visszamennek dolgozni?

A szülők azt szerették volna, hogy gyermekük mellett legyen valaki és nemsokára segítséget kaptak.

Melissa a rendőrségen dolgozott és mikor a kollégák megtudták mi a probléma, zseniális ötlettel álltak elő.

Kialakítottak egy „látogatási beosztást” amikor is a rendőrségen dolgozó kollégák bementek a kórházba a kisfiúhoz és eltöltöttek vele egy bizonyos időt, hogy ne legyen egy percre sem magányos.

Összesen 20 kolléga vállalkozott erre és felváltva gondoskodtak a kis Axelről amikor szülei éppen dolgoztak.

– A rendőröknek sok munkát jelentett ez de számukra is hasznos volt, mondta Mike Pitrusu, aki a rendőrök egészségéért felelt.

A kollégák pénzt is gyűjtöttek a család számára.

– Annyira boldogok voltunk, nagyon sokat jelentett ez számunkra. – nyilatkozta az édesapa, Adam.

Axel néhány hónap múlva elhagyhatta a kórházat, végre együtt lehetett a család. A kisfiú jól van, napról napra erősebb.

– Rengeteg orvos és ápolónő mondta, hogy ez a gyerek igazi csoda, hogy lehetséges , hogy él? – írta Adam a GoFundMe oldalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *