Itt a vége!Drámai hír érkezett! Rossz hírek jöttek Karsai Dánielről!

Uncategorized Admin Friday 20th September 2024

gyógyíthatatlan betegségben szenvedő Karsai Dániel új videót tett közzé, melyben arról számolt be, hogy már két hónapja nem tudja használni sem a mobilt, sem pedig a tabletet, és még a legbensőségesebb üzeneteit is valaki másnak kell megnéznie és válaszolnia helyette.

Karsai két hete egy interjúban a romló egészségi állapotáról beszélt, és elmondta, hogy nem akarja túlságosan elborzasztani a követőit, „de gyakorlatilag teljes önállótlanság állapotába került.” Az alkotmányjogász néhány órával ezelőtt a közösségi oldalán számolt be arról, hogy ma este a Bibó István Szakkollégium vitaestet rendez az ELTE-n életvégi döntés témakörben, azonban az állapota miatt már nem tud elmenni a rendezvényre. „Ez volt Bibósként különösen fáj” – írta a bejegyzésben.

Most pedig egy megrázó videót tett közzé, melyben elmondta, nagyon szomorú amiatt, hogy nem tud ott lenni a bibós vitaesten, amire meghívták – szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu.

„Kifejezetten sajnálom, hogy nem tudok elmenni, de az egészségi állapotom már olyan, hogy nem tudnék két-három órát ezzel tölteni” – fogalmazott a videóban. Azonban hozzátette, a „Bibóhoz fűződő szép emlékei” miatt egy kicsit megpróbál hozzájárulni a beszélgetéshez. „A téma ugyebár az emberi méltóság. Én két hónapja nem tudok modern technikát használni, mobilt, tabletet, a legbensőségesebb üzeneteimet is valaki más nézi meg nekem és válaszol helyettem. A magánszférám a szó szoros értelmében eltűnt” – számolt be róla Karsai.

Ezután bemutatta azt a fejpántot amit, amit nemrégiben kapott: ehhez egy érintőceruza van rögzítve, így újra tudja használni a tabletjét. „Ha lassan is, tudok gépelni. Elképesztő jó érzés volt” – fogalmazott, majd feltette a kérdést:

„Önök szerint ez a helyzet teljességgel méltóságteljes?”

Majd hozzátette: a nézőkre bízza a választ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *