Hamarosan ránk rúgja az ajtót az ítéletidő – Jégesőre, felhőszakadásra és viharos szélre kell számítania azoknak, aki az ország EZEN részén élnek…ÍGY vonul keresztül rajtunk

Uncategorized Admin Friday 20th September 2024

Hamarosan ránk rúgja az ajtót az ítéletidő – Jégesőre, felhőszakadásra és viharos szélre kell számítania azoknak, aki az ország EZEN részén élnek…

ÍGY vonul keresztül rajtunk:

Ma késő délutántól, estétől északnyugaton alakulhatnak ki zivatarok, holnap pedig az északkeleti, keleti megyékben helyenként fordulhat elő zivatar.

A zivatarokat felhőszakadás-szerű csapadék (~20-25 mm, az északnyugati határ közelében akár ennél több is), viharos (~60-70 km/h) széllökés és apróbb szemű jég (1 cm alatti átmérő) kísérheti.

A meteoklinika.hu figyelmeztetése szerint keleten gyakoriak lehetnek a keringési panaszok, kopásos ízületi bántalmak is jelentkezhetnek. Az alvásproblémák szintén gyakoriak lehetnek.

A napos déli órákban nem javasolt bőrvédelem nélkül a tűző napon tartózkodni. A pázsitfűfélék és a csalánfélék is intenzív tüneteket okozhatnak az allergiasoknak. A balesetveszély közepes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *