Dolgozni ment a 17 éves tinilány, soha többé nem tér már haza – sokkoló részletek>

Uncategorized Admin Thursday 19th September 2024

Mutatjuk a hátborzongató részleteket:

Egy 59 éves férfit gyilkossággal vádoltak meg, miután 17 éves szomszédja eltűnt és maradványait egy gödörben elásva találták a férfi indianai birtokán.

A lány maradványaira a férfi birtokán találtak rá Fotó: Unsplash.com
Patrick Scott – Valerie Tindall szomszédja és főnöke a rendőröknek beismerte, hogy június 7-én megölte a tinédzsert. A bírósági dokumentumokból kiderült, hogy a férfi egy övvel megfojtotta az áldozatát, majd a testet egy ládába tette és elásta azt a hátsó kertben.

Tindall június 7-én közölte a szüleivel, hogy dolgozni megy. A tinédzser Scott-nak dolgozott, aki egy fűnyíró vállalkozást vezetett. Tindall találkozott Scott-tal, aki aznap kora délután hazavitte őt – áll a bírósági dokumentumokban.

Tindall-t ezután eltűntnek nyilvánították.

Október 11-én aztán keresőkutyák jeleztek egy a férfi birtokához közel lévő tónál, de a keresés végül nem vezetett eredményre. Kedden aztán a rendőrség egy nagy földkupacra és törmelékekre bukkant Scott házának udvarán. Ezután felásták a területet, ahonnan egy ponyvába csomagolt ládát találtak, amelyben emberi maradványok voltak – számol be róla az CBS News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *