Nagyon rossz hírek érkeztek! Feketébe borult a fantasztikus hangú magyar énekesnő Katinka oldala

Uncategorized Admin Thursday 19th September 2024

Kunovics Katinka május elején még arról számolt be, hogy végre összeházasodtak a kedvesével, de azt ő sem sejtette, hogy másfél hónap múlva már egy szomorú hírt fog megosztani.

Az énekesnő ugyan nem verte nagy dobra, de szíve gyászba borult, ugyanis elveszítette a szeretett édesanyját. Egy megindító idézettel búcsúztatta őt.

Mindössze másfél hónapja házasodott össze Kunovics Katinka és a férje, Albert Zoltán egy mesebeli ceremónia keretein beül, a boldogságuk mégsem lehetett sokáig felhőtlen.

A Romantic énekesnőjét ugyanis nagy veszteség érte, amelyről eddig még nem beszélt, viszont annyit elárult, hogy nagy trauma miatt omlott össze lelkileg. Az előadó múlt szombaton feketére állította a profilképét Facebookon, amelyből már sejteni lehetett, hogy egy fontos személyt veszíthetett el. A részvétnyilvánításokból pedig kiderült, hogy az édesanyja meghalt. Édesanyját gyászolja az énekesnő

Nyolc évvel a szeretett édesapja halála után távozott az élők sorából az anyukája, így érthető, mennyire maga alatt van most Katinka. Bár korábban nem posztolt arról, hogy beteg lett volna az anyukája, vagy bármilyen kezelésre szorult volna, az Instagram-oldalán a semmiből egy búcsúlevelet osztott meg a bejegyzésében. Egy szívszaggató idézetet is csatolt a közös fotójukhoz Szentesi Viktória „Anyukám emlékére” című verséből – szúrta ki a Bors.

„Anyukám emlékére! Anya, hol vagy most? Nem látlak már. Nem érinthetem kezed. Anya, hol vagy most? Már csak a képeid maradtak. Miért mentél ily távol? Szívemből hozzád kiáltanék. Anya, gyere vissza! De ezt már nem hallja, csak az ég. Te elmentél, messzire mentél. Már csak az emlékeink maradtak. Szívem, úgy érzem, megszakadt” – köszönt el Katinka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *