Váratlanul jött a lesújtó hír! Tragikusan fiatalon elhunyt a magyarok kedvenc

Uncategorized Admin Thursday 19th September 2024

Váratlanul jött a lesújtó hír.

49 éves korában meghalt Shifty Shellshock, a Crazy Town énekese.

Shellshock, valódi nevén Seth Binzer a Los Angeles-i halottkém szerint június 24-én halt meg. Az énekesre otthonában találtak rá, de a halál okát egyelőre nem közölték.

Shellshock az ezredforduló környékén vált híressé a Crazy Town nevű zenekarral, amelynek legnagyobb slágere a Butterfly volt.

A dal világszerte az első helyen szerepelt a zenei toplistákon, beleértve a Billboard Hot 100-as listáját is.

49 éves korában meghalt Shifty Shellshock, a Crazy Town énekese.

Shellshock, valódi nevén Seth Binzer, a Los Angeles-i halottkém szerint június 24-én halt meg. Az énekesre otthonában találtak rá, de a halál okát egyelőre nem közölték.

Shellshock az ezredforduló környékén vált híressé a Crazy Town nevű zenekarral, amelynek legnagyobb slágere a Butterfly volt. A dal világszerte az első helyen szerepelt a zenei toplistákon, beleértve a Billboard Hot 100-as listáját is.

A zenekar 2002-ben kiadta következő albumát, az azonban rosszul teljesített, a banda pedig nem sokkal azután feloszlott. A Crazy Town 2007-ben újra összeállt, és 2015-ben adták ki harmadik, The Brimstone Sluggers című albumukat.

Shellshock sokáig küzdött a kábítószer-függőséggel, és különböző valóságshow-kban szerepelt, köztük a Celebrity Rehab 1. és 2, valamint a Sober House 1. és 2. című valóságshow-kban szerepelt, hogy leküzdje addikcióját. Az énekest többször is letartóztatták.

Az énekesnek három fia született.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *