Újabb fordulat! Miután Tóth Gabi magához költöztette új párját, Krausz Gábor magához költöztette kislányát, Hannarózsát – De ez még nem minden, mert… – ÍME a részletek:

Uncategorized Admin Thursday 19th September 2024

Amíg Tóth Gabi Szentendrén romantikázik új szerelmével, addig Krausz Gábor a közös gyermekükkel, Hannarózával próbál minél több időt tölteni. Információink szerint a sztárséf jobbnak látta, ha egy ideig nála van a 3 éves kislány.

Miután Gabi magához költöztette az új párját, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább
– kezdte a Borsnak az ismerős, aki úgy véli, Gábornak most Hannaróza biztonsága és boldogsága számít egyedül.

A szerelmesek hatévnyi együttlét után vetettek véget a házasságuknak, egy félrelépés miatt. Gabi ugyanis beleszeretett a Fricska táncegyüttes egyik tagjába, Papp Máté Bencébe, akivel a jelek szerint azóta össze is költöztek:

A táncos úgy tűnik, beköltözött az énekesnő szentendrei házába, ahol múlt héten még férjével és lányával lakott.

Gábor ugyan már kiköltözött az ingatlanból, most azonban Gabival közös lányukat, Hannarózát is elvitte onnan. Az apukát és a 3 éves kicsit Veresegyházon fotózták le.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *