Nagy a baj! Nem ad életjelet magárol Boros Lajos

Uncategorized Admin Friday 20th September 2024

Boros Lajos hónapok óta nem ad életjelet – kiderült, miért tűnt el:

Bochkor Gábor egykori műsorvezetőtársa, Boros Lajos egy ideje eltűnt.

Annak idején Boros Lajos még az 1972-es Ki mit tud? egyik győzteseként lett ismert, akkor gitáros-énekesként szerepelt. Aztán később rádiós, majd tévés műsorvezetőként láthattuk rengeteget, tipikusan Bochkor Gábor oldalán.

Három éve YouTube-műsort indított, ami azonban idén tavasszal egyszer csak nem folytatódott többet.

Hová tűnt Boros Lajos?

A Blikk szúrta ki, hogy Boros Lajos korábban heti rendszerességgel jelentkező, Lali Király CsütörTöke Show címet viselő műsorából március 21. óta nem készült új rész.

Ez még önmagában nem lenne annyira aggasztó, hiszen a legtöbb részt párszáz ember követte csak figyelemmel, így nem lenne meglepő, ha a készítők félretették volna a projektet. Az alábbi a legutóbbi rész.

Boros Lajos azonban a közösségi média más területeiről is teljesen eltűnt és hónapok óta egyáltalán nem ad magáról életjelet. A 77 éves műsorvezető már korábban is volt súlyos beteg, így nem meglepő, hogy a rajongók aggódni kezdtek érte.

Nos, a Blikk körbeérdeklődött, és az egyik közeli ismerős megnyugtató választ adott. Az ő nyilatkozatából idézünk:

„Nem tud úgy helytállni, mit korábban, ezért inkább a háttérbe vonult.”
Az ismerős úgy tudja, nem valószínű, hogy Boros Lajos fog még valaha a nyilvánosság előtt szerepelni, inkább a családjával tölti az időt.

Boros Lajos nehéz anyagi helyzetbe került a betegsége miatt.
A rádiós két évvel ezelőtt, 2022 nyarát adott részletesebb interjút, akkor is a a Blikknek. Ebből kiderült, hogy egyáltalán nem él jó anyagi körülmények között, már csak azért sem, mert a gyógyszerek, amiket szednie kell, nagyon drágák.

„Ha már a gyógyszereimet ki tudnám belőle fizetni, megnyugodnék, és úgy érezném magam, mint egy krőzus. Összesen tizennyolc különböző pirulát kell szednem egy nap, van olyan gyógyszerem, amely négy-ötezer forintba is kerül, szóval több tízezres tételről beszélünk”
– vallotta be akkor Boros Lajos.

Neki mindig is a rádiózás volt a szenvedélye, de az elmúlt években nagyon sokat betegeskedett: többször műtötték prosztataproblémák miatt, valamint pacemakert is kapott. Egy nagyobb szívműtét után pedig több mint egy hónapig feküdt kómában.

A rádiós a sok viszontagság után 2021-ben merte először kijelenteni, hogy meggyógyult és jól érzi magát.

„Én már 1970-ben rádióztam, és bevallom, nagyon hiányzik. Imádom a rádiózás spontaneitását, a szabadságát ennek a műfajnak és szerintem még mindig jól tudnám csinálni. De arra is nyitott lennék, hogy egy fiatal tehetséggel közösen készítsünk valamit, szerintem tudnék mit tanítani nekik”
– mondta Boros Lajos 2022-ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *